Så tar vi fredag

Igår kom pappan hem redan innan två från jobbet. De hade det lugnt så han passade på att smita hem till oss istället. Inte oss emot! :)
Albin lyckades aldrig komma till ro för någon tupplur och han var halvt på krigsstigen resten av dagen och hittade på hyss titt som tätt.
Innan det blev kolmörkt ute klädde vi på oss och gick en sväng allihopa så Albin fick rusa av sig lite. Resten av kvällen hade han fullt sjå att hålla sig vaken och på banan och hyssen forsatte.
När han gick och la sig vid sju somnade han pangbom och sov ända till pappan gick upp, då kom han in till mig och forsatte sova några timmar till. 
 
 
Idag är det ännu en dag med pissväder och vi har precis kommit in från en liten promenad. Ingen utelek idag heller men Albin protesterade inte det minsta när vi gick raka vägen igen. Han tyckt nog också att det var tråkigt och blött ute.
Idag är planen att vi ska till syssling P för att leka. Det blir bra! Sedan är det helg igen. Man blir ju totalt veckovill bland alla dessa helg och klämdagar.
 
Nedräkningen för dagisinskolningen pågår och det är alldeles för få dagar kvar till dess enligt mig. Det kryper i kroppen av ångest på mig av vetskapen att det bara är några få ynkliga dagar kvar för mig och Albin här hemma....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0