Söndag och kommande vecka

Här sitter jag med en hickandes bebis i magen i skrivande stund :)
 
 
Albin har tjorvat här nu ikväll och vi har precis provat att stoppa honom i säng för andra gången. 
Han var trött redan vid fem och efter sex blev han helt hysterisk! Både tårar och snor sprutade. Helt plötsligt fick han för sig att han skulle gå ut till farfar så han stod i hallen och gormade när han inte lyckades få på sig skorna. När han inte gav upp ringde vi och bad att farfar kom hit för att säga godnatt men det hjälpte föga. Efter mycket om och men lugnade han ner sig iallafall och tillslut övergick det istället till en pajjasföreställning. 
Nu är han i säng och än så länge är det tyst där inne också.
 
Idag har det inte hänt så mycket här. Vi har hållt oss inne och inte varit ute mer än det nödvändigaste i kylan. Julgardinerna och den sista julbelysningen är nu undan städad och Peter och Albin dammsög i förmiddags. 
 
Det var min tur för sovmorgon imorse och då hade jag tur för Albin gjorde morgon redan vid sju! Vid tio masade jag mig upp och det första jag gjorde var faktiskt att städa av badrummet. Sedan har jag legat lågt hela dagen då jag blivit flåsis bara av att stå upp. Jobbigt!
 
I eftermiddags bjöd vi ner oss själva på en fika hos farfar och Albin åt en bulle, ett ballerinakex och tre pepparkakor! Han hade kunnat klämma i sig mer men vi satte stopp. 
 
Jag satte Peter framför spisen till middagen och han lyckades ypperligt med att veva ihop kokt fisk med äggsås. Det får han gärna göra om! :)
 
 
Imorgon far Peter iväg på utbildning med jobbet uppe i Undersvik (Hälsingland) i tre dagar och det känns ju sådär. Dock har vi turen att moster kommer upp till oss under den tiden ifall jag skulle få för mig att föda eller något annat onödigt :) Känns lite tryggare då.
 
Dagis blir det hela veckan, "fulltid" 8.30-13.30. Albin ska börja vara lite själv, jag ska lämna honom ensam lite längre för varje dag och beroende på hur det går. Jag tror det kommer gå kanon men jag tycker det känns enormt jobbigt.....
 
 
Nu ska jag gå och plocka fram lite godis som jag längtat efter hela dagen! :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0