Startar tisdagen i lugn och ro

Jag och Nyhetsmorgon chillar tillsammans en morgon som denna. Ute viner vinden fortfarande och vilken tur jag har att farfar kom in och hämtade jycken för morgonpinken nu nyss :) 
Jag kunde inte somna om efter att Peter och Albin steg upp innan sex, har legat och dragit mig under täcket tills nu typ. 
Det gick lika bra som vanligt för far och son att komma upp och iväg imorse. Fast Albin började prata om "offa" och "mommo" så jag vet inte om han hellre ville åka tillbaka ner till dem? :) 
 
 
Bilbesiktningen igår gick galant och bilen glänste igenom. Skönt!
Albin tyckte det var rackarns spännande ställe och tittade storögt på när bilen åkte hiss men när killen åkte iväg med VÅRAN bil blev han lite orolig. Turligt nog kom han ju tillbaka! :)
Vi styrde vidare mot Ica för att handla och jag får nog inse att mina och Albins större handlingar tillsammans får läggas på is nu den sista tiden, jag orkar inte. Även om Albin (9 av 10 gånger) är världens lättaste att ha med i affärer så är det jobbigt att dra vagnen, böja och sträcka sig efter saker och lyfta kassarna. Igår duggade sammandragningarna tätt men vi klarade våra uppdrag och nu är kyl och frys fyllda för ett par dagar igen.
 
Idag är det på pricken 30 dagar kvar till beräknat och som max 44 dagar kvar av denna graviditet. Igår köpte jag hem det första paketet blöjor till bebis och jisses vilka små!!! 
Fick igår veta att mina grannar jag hade i Solna, som hjälpte mig med Nico, har fått en liten liten tjejja nu i dagarna. Tio dagar förtidigt ville hon ut i världen som en kanonkula. Vissa har det ju bra att slippa gå och vänta i onödan ;) Hur som helst är det skoj att vi får barn hyfsat samtidigt och har bestämt att vi ska passa på att ses nu när vi kommer vara föräldralediga samtidigt. Sist vi sågs är nog tre år sedan minst! 
 
 
Nu ska jag betala räkningar och sedan försöka få något vettigt gjort innan min lille fining ska hämtas hem från dagis!
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Klart han får komma hit! Är bara Peter villig att komma svängen förbi här innan jobbet så löser vi resten. ;) Han kan få följa med mommo till skolan eller bygga lastbil med offa.

2014-01-28 @ 19:02:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0