Torsdag

Eftermiddagen är kommen. Albin är hämtad från dagis och ligger nu och sover. 
Farfar var med och hämtade idag för att presentera sig så även han kan lämna och hämta om det skulle behövas framöver. Jättekul tyckte Albin när både mamma och farfar klev innanför dörren :) Han hade heller inga svårigheter med att hålla sig vaken hela vägen hem med farfar som sällskap där bak, Munnen glappade konstant och det handlade nästan enbart om "aktor"/traktorer. Han är riktigt traktorgalen den där lille gossen!
När han kom i säng här hemma slocknade han innan huvudet landade på kudden nästan.
Nu är det sorgligt nog snart dags för mig att väcka honom. Stackars lille krake.
 
 
Jag höll en lugn förmiddag här hemma även idag. Hade lite svårt att somna om efter att Albin vaknade vid tre och ville komma in till oss. Han somnade om men inte jag. Även Tvåan passade på att vakna i samma veva och körde igång något som liknade ett ordentligt gympapass där inne i magen. Framåt fem lyckades jag somna och sedan ringde klockan för Peter och Albin vid halv sex. De kom upp lätt båda två och när de ätit frukost, klätt om och borstat tänderna rusar Albin in till mig och väcker mig med ett ryck för att tala om att han "äta", alltså att han ätit :) Han klättrar upp i sängen och lägger sig bredvid mig och ska "ila"/vila lite innan de ska åka. Sötnöt! <3
Jag somnade om igen när de åkt och sov till åtta ungefär. Frukost intogs i sällskap med Play och efter det en promenad med jycken. Det är faktiskt inte så svårt att slå ihjäl mina ensamma timmar där på förmiddagarna. 
Slutförde min senaste virkning:
 
ett hänge till barnvagnen i form av en bläckfisk. Till Tvåan såklart :) Till Albin gjorde jag ju en flamingo och det måste ju vara rättvist! 
 
Nu ska jag gå ner för att hänga tvätten och sedan väcka min underbara sjusovare!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0