Trötta familjen

Det tar på krafterna att gå på inskolning, iallafall på mig. Jag är helt slut på eftermiddagarna och självklart segar sig tiden fram då också. När det sedan är läggdags så går det verkligen inte att somna! Jag låg och snurrade bra länge även igår innan jag äntligen lyckades. Största boven är andnöden samt att jag tycker det blir fruktansvärt varmt trots att sovrummet är väldig svalt. Sedan sover jag en till två timmar i stöten, vaknar, måste kolla på klockan, kanske kissa, ändra ställning och sedan oftast somna om utan större problem. Irriterande med skönt att jag slipper ligga vaken under natten iallafall.
 
 
Albin sov en timmes middagsvila förut och det resulterade i att han ännu inte somnat för natten. Han och pappan ligger nu där inne och försöker tillsammans. Hoppas han lyckas somna snart för imorgon ska vi upp tidigt igen och vara ytterligare lite längre på dagis. 
 
Jag har just kommit upp från ett bad och sitter nu här i soffan med en helvild unge i magen.... Tycker det är ganska taskigt att busfröet måste knyckla till både mina lungor och kissblåsan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0