Våran lördag såhär långt

Vi är fortfarande fria från magsjuka här hemma så vi klarade oss även denna gång. Skönt! Det beror nog på att jag lagat mat med lite extra vitlök i denna vecka samt att vi petat i oss vitpepparkorn både morgon och kväll ;) 
 
Albin vaknade någon gång i natt och fick komma in till oss. Halv åtta imorse var "sovmorgonen" som vi igår kväll kom överrens om att ta idag över.... Han och jag gick upp, satte oss under en filt i soffan och slog på barnkanalen. Ungefär en timme hade han faktiskt ro att sitta och titta och jag han slumra lite lätt :) 
Efter frukost gick far, son och hund ut. Snowracern som tomten kom med skulle äntligen invigas! Det har faktiskt kommit några centimetrar snö sedan igår och det är så vitt och fint ute nu.
Vi tror att Mr. Stoneface tyckte det var skoj att åka snowracer för han satt iallafall kvar på den.
 
 
Även nya overallen invigdes dagen till ära och även den fick godkänt.
 
 
En förmiddagsvila för herrn satt fint idag och vi lät honom sova över en timme, blir spännande att se hur kvällen blir här hemma nu...
När lunchen var intagen klädde vi på oss allihopa och gick ut en sväng. Mysigt att äntligen pulsa i lite snö!
 
 
Framåt fyra styrde vi mot farmor där vi skulle bli bjudna på middag. Hemmapizza stod på menyn och det satt fint i alla våra magar. Bulle, pepparkaka, glass och banan fick vi till efterrätt och Albin slickade nästan glassburken för att inte gå miste om några droppar! När vi åkte därifrån tjatade han enbart om "avva bulle äta" = avva är nya ordet för farmor och sedan att vi åt bulle där. Och nu slår det mig att flerordsmeningarna från herrn börjar komma! 
 
Vi kom hem nu vid halv åtta och stoppade Albin i säng omgående. Än är det tyst där innifrån, bortsett från Alfons då, hoppas han somnar gott och lätt trots långa middagsvilan och den snabba varianten av kvällsrutinen.
 
Peter är nere och donar med något. Tror han håller på med pannan. Han har nu snöat in på hur vi ska kunna få ut maximal effekt vid varje eldningen och samtidigt minska på eldningstillfällena. Det är bra att han har något att sysselsätta sig med ;) 
 
 

Kommentarer
Postat av: syrran/moster.

Låter som en mys lördag. Kul att snön äntligen kom så Albin fick åka snowracer.

2014-01-12 @ 17:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0