Vecka 33

 
 
Veckorna fortsätter rulla förbi och jag blir mer och mer less i samma takt känns det som.
Även fast tiden som är kvar känns som en spott i havet är jag ordentligt färdig med att vara gravid nu och skulle gärna vela att det var över typ imorgon. Det är nog ordentligt trångt där inne nu för jag får varken sitta eller ligga som jag själv vill utan att få protesterande sparkar och slag där innifrån när det lilla livet inte tycker som jag.
Det är fortfarande väldigt jobbigt att ligga ner och det blir som ett lock för andningen.
Nu när vi åkte ner och hem från Linköping var det ett himlans liv i magen under resan. Vet inte om jag ska tolka det som att den tycker om att åka bil eller tvärtom? :) Annars så det lugnat ner sig liiite med all aktivitet där inne och det är faktsikt skönt. Magen får vila sig lite mellan ronderna och likaså blåmärkena invärtes.
Mina fötter är väldigt långt bort nu och strumporna tas på under stånk och stön och Peter fick klippa mina tånaglar härom dagen.
För ett par nätter sedan vaknade jag med kramp i vaderna, båda samtidigt och när jag lyckdes få det att släppa började det krampa i smalbenet(!) istället och sådär höll det på ett tag innan det äntligen släppte. 
 
Samtidigt som man känner sig färdig och vill ha ut ungen så försöker man även passa på att njuta av den sista tiden som gravid också, för enligt Peter är det sista gången jag kommer vara gravid..... Det är ju ändå en väldigt speciell upplevelse med massor av förväntan och längtan samtidigt som man stundvis inget annat vill än att få tillbaka sin kropp för sig själv. 
 
 
Stor som ett hus!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0