Vecka 34

 
Ser ni!? Det är ju typ ingen tid kvar!!! Nu börjar man inse att målet inte är långt bort alls längre och jag ska inte sticka under stolen med att tankar som "vad har vi gett oss in på" då och då poppar upp i huvudet. Men samtidigt
är ju såklart förväntan och längtan stor.
 
 
Såhär på kvällarna känner jag mig som en flodhäst. Magen känns enorm och tung. Kissblåsan får ta emot en hel del stryk, det är väldigt livat inne i magen och locket över andningsvägarna läggs på så fort jag enbart tänker tanken att lägga mig ner. Halsbrännan hälsar på rejält flera gånger om dagen men värst är vid sovdags.
Sömnen är lite sisådär fast inatt har jag sovit som en gris från att jag somnade vid elvatiden till att klockan ringde halv sju. Snacka om förvånande! :)
 
Jag tycker det är hög tid att ungen där inne kan sjunka ner lite nu så mina lungor kan veckla ut sig igen och att magen inte står rätt ut och är ivägen. 
 
Foglossningen är fortfarande knappt märkbar men istället har ju sammandragningarna gjort entré. Hoppas också att ilningarna jag ibland känner beror på fixering! 
 
På måndag är det dags för nästa besök till barnmorskan.
 
En usel bild på dagens mage. Illasittande och skitiga kläder och otroligt skitig spegel....
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Bara 48 dagar kvar! Helt otroligt vad fort det går.
Jag tror din mage har växt sen ni var här hemma, den ser riktigt stor ur :) Fint, men jag förstår att den är ivägen nu.
Oh, vad spännande det är, vem har du där inne?

2014-01-10 @ 20:51:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0