Vecka 36

 
Inne på vecka 36 och enbart en ynka månad kvar nästan.
 
Sötsuget är tillbaka och det är hopplöst! Det finns inget stopp i mig och "riktig" mat är inget lockand alls. Har börjat slarva rejält med vettig lunch till mig själv nu när Albin äter på dagis så det blir väl en ond cirkel antar jag... Det enda jag tänker på när jag sitter och äter min frukost är hur gott det vore med en stor chokladkaka istället för torra mackor eller blaskig youghurt. Den där längtan efter chokladen hänger sig kvar resten av dagen och en och annan pepparkaka eller kex slinker in i munnen både då och nu. Efter middagen, som jag faktiskt är bra av, är suget om möjligt ännu starkare och när jag efter bortplockning av disk och sånt stänger in mig i sovrummet för att sträcka ut kroppen en stund smyger det också med något att knapra på. Men inte sjutton hjälper det! Begäret efter mera kvarstår resten av min vakna tid.
 
Att jag enbart gått upp ett ynka kilo vid förra vägningen känns fortfarande helt otroligt! Att det dessutom var över jul och nyår, med allt gott man stoppat i sig gör det hela ännu mera obegripligt. Men givetvis en otrolig lättnad såklart. Dock känns det ju nu som att de kan skena iväg med tanke på min nya osundare kosthållning. Jag hoppas att det bara är sista växtspurten för Tvåan där inne nu som får mig att frossa skräp och att det snart går över. Känner mig stor så det räcker och blir över.
 
Halsbrännan hänger i fortfarande och givetvis blir ju inte heller det bättre av onyttigheterna.
 
Stelheten i ljumskarna kvarstår och ibland känns det som jag går som om jag skitit på mig :)
 
Det bökas för fullt i magen flera gånger om dagen och hicka är även det ofta återkommande. Härom kvällen när vi just lagt oss började hickandet och tidigare har jag hela tiden känt det väldigt långt ner i magen men då ryckte det liksom mitt i magen. Säg inte att ungen voltat och lagt sig ur position nu.... Återstår att se. Rörelserna känns som innan typ så jag tror nog den ligger kvar på rätt sätt.
 
Benen och fötterna tycks ha flyttat sig längre bort och när jag igår försökte mig på att raka benen i duschen höll jag på att svimma av andnöd ;) Magen är som en stor badboll!
 
Förvärkarna har börjat komma mer och mer nu. Nästan varje morgon moler det både i magen och bak i ryggen. Skönt att känna att man lever.
 
Hittills har jag varit hyfsad förskonad från att behöva kuta på toaletten nattetid. Det flesta nätterna har jag inte behövt göra de alls men nu sista dagarna har det ändrats. Inatt var jag tom. uppe två gånger!
 
 
Dagens mage:
(bortse från de otroligt omatchande kläderna och det sunkiga golvet! Nedervåningen är Peters ansvarsområde gällande städning ;) *puss*

Kommentarer
Postat av: Syrran/moster

Du är så fin. Längtar att få se vad som döljer sig där inne :)

2014-01-24 @ 13:47:55
URL: http://baraordifoljd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0