Vecka 37

Jo tjena. Snart är vi i mål! 


Hur känner jag mig?
Ja, typ gravid.... Halsbrännan hänger kvar och likaså svårigheterna med att andas när jag lägger mig ner. 
Sover dåligt gör jag återigen och nästan varje natt måste jag upp för att kissa. 

Vissa dagar hänger magen nere vid knäna och andra känns den helt okej där den sitter. 
Öm och stel i ljumskarna är jag och det känns typ som gammal träningsvärk. Likaså kan jag känna mig öm i skinkbenen, precis som när man cyklat långt på en obekväm sadel. Haha! 
Men visst är det väl märkligt att foglossning fortfarande är ett minne blott!? Från att ha haft jätteproblem till att inte känna något alls. Underbart! :) 

Förvärkar har jag inga nämnvärda ännu och sammandragningar kommer glest även dem. Det är framåt läggdags det kan bli några körare men inget jobbigare än så. 

Sötsuget tycks ha lugnat ner sig lite igen men visst äter jag mer sådant nu än i vanliga fall. Jag orkar inte längre kämpa emot (det kommer jag få göra så det räcker när det blir dags att komma i form igen....). 

Det är trångt inne i magen nu och det känns vill jag lova. Känslan när det dras en fot (tror jag) på insidan av ens revben är ju inte det mest behagligaste eller när elasticiteten på det nedersta revbenet testas. Man kan nästan höra ljudet. 

Jag är inställd på att gå gravid hela februari ut men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på och avundas de som lyckas föda lite lagom förtidigt eller iallafall dagarna kring bf. Tänk om jag också skulle kunna lyckas med det denna gång och slippa gå de där dryga dagarna på övertid. 
Med Albin var jag jätteorolig över att behöva bli igångsatt och det var ju på håret precis att vi slapp det. Denna gång känner jag ingen oro alls över en eventuell igångsättning och det kanske är ett gott tecken? :) 
Jag har iallafall börjat dricka hallonbladste som sägs vara bra att förbereda kroppen på förlossning. Än dricker jag bara en kopp om dagen men nu efter vecka 37 tänkte jag öka på och se om det kan sätta fart på processen :) Med Albin fick jag aldrig tag på teet så det var nog därför vi gick över tiden ;)
Tyvärr smakar det typ ogräs men det är bara att bita ihop!

Dagens mage

Nästa vecka är det dags för besök hos barnmorskan igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0