Allt eller inget när det gäller sommaren

Vilken härlig dag det blev!
Vid lunch trodde vi att den fina dagen var förbi men ett par timmar senare gjorde solen comeback och det blev stekhett, precis lagom till att vi kom ner till sjön för att köpa fika av Isak som öppnade sitt badcafe' för iår. 
Albin hade med sig sin portmonnä och betalade 5 kronor för en chokladboll :) Han hann äta upp halva innan han inte kunde hålla sig längre för att bada. Första gången iår som vi är ner till sjön för bad faktiskt. På tiden med andra ord!
Albin plaskade för glatta livet och tyckte det var skitskoj. Han är lyckligtvis lite mer reserverad detta år än jämfört med i fjol. Då kutade han bara rätt ut i vattnet och likaså på bryggan. Nu undviker han helst att gå på bryggan. Skönt! :)
Även Elsa badade! Hon doppade fötterna. Lite skönt tyckte hon nog. Dessvärre blev Albin lite överspelt när han fick se lillasyster "bada" och skvätte  ner henne med vatten. Hehe!

När vi kom hem igen hoppade pappa och Albin i poolen. Riktiga badpojkar. Elsa och jag tittade på. 
Lite gräs han vi klippa innan det var dags att styra med middag och direkt efter det dök Albin i säng.
Hans kvällshumör är så tråkigt!!! Han är hopplös vid middagsbordet. Sitter inte stilla, äter inte och lyssnar inte på oss.
Kort och gott säljs han till reapris efter klockan fyra- fem :)

När han väl lagt sig fick vi lite lugn och ro att gotta oss ute i sista solen. (Efter att jag duschat då Elsa kräkigt ner mig fullständigt flera gånger på nederdelen av kroppen :)
Nu har vi precis gått in. Solen försvann bakom de dumma träden! 
Elsa är lagd och har nu tom. somnat. Alltså vankas de sofftid nu!

Albin lyckades tigga till sig ett äpple av "anus"/Magnus som han njutningsfullt mumsade i sig på hemvägen från sjön. Av någon anledning har han snöat in helt på allt vad äpple heter.
Elsa somnade så gott i vagnen en stund efter att vi kom hem från sjön. Även hon tyckte nog det var lite för varmt där en stund.
Jag lät henne halvsitta lite i syskonvagnen och hon var så nöjd :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0