Från morgon till kväll

Imorse kom farmor hit till oss och Albin som vaknat helt på fel sida och satt och gormade vid frukostbordet kom snabbt på andra tankar. 
Farmor, Albin och jycken gick ut och lekte medan jag, Peter och Elsa tog bilen och åkte in till Norrtälje. 
På inköpslistan stod det persienner till vardagsrummet! Solen steker ju på där från lunchtid och ända fram till åtta på kvällen. Igår var det helt olidligt varmt inne på kvällen och natten och vi hoppas nu att persiennerna han stänga ute lite värme iallafall. Återstår att se.... 

Vid halv två var vi hemma igen och just som vi parkerade kom regnet och mullret hördes på håll.
Albin, farmor och farfar satt på trappan och åt melon och lyssnade på åskan. 
Vi gjorde dom sällskap också en stund innan farmor och Albin gick in för lite middagsvila. Albin somnade på tio minuter ungefär och sov nästan en timme innan han vaknade av åskan.

Lagom till vi ätit färdigt middagen slutade det regna och vi gick ut igen.
Albin och Peter fixade med komposten, ställde sen på plats och skruvade ihop den med skruvarna som saknades i paketet efter att förpackningen gått sönder under leveransen. 
Jag rensade lite ogräs och så i trädgårdslandet.

När farmor åkte hem tog vi oss en promenad och när vi kom hem igen klippte grabbarna gräset på de fläckar där det orkat växa nu när det varit så varmt. 
Dagen avslutades med ett kvällsbad i poolen för grabbarna. Elsa vaknade lagom när jag också skulle hoppa i så jag och hon satt och tittade på istället.

Efter varsin nattmacka och lite mjölk ligger nu Albin till sängs. 
Jag försökte natta Elsa men hon ville inte riktigt så Peter tog med henne ut i vagnen på en runda. 

Mina duktiga gräsklipparpojkar <3


Nu har jag tagit hand om lite tvätt och tänker nu sätta mig i soffan, slå på tvn och ta fram virkningen. Jag har knappt suttit i en soffa eller tittat på tv på typ tre veckor. Det är sommar! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0