Godnatt måndag och tack för idag

Dags att sova igen. Dagarna går så fort, trots att man gör morgon ofrivilligt klockan fem.

Idag har vi bara hängt här hemma. Det skulle ju bli skitväder framåt eftermiddagen så vi beslöt oss för att ta det lugnt bara.
Jag lyckades somna en liten stund på soffan lagom till frukosten var färdig imorse. Jisses så skönt det var då! :)

Albin och morfarn spenderade förmiddagen ute med bla. gräsklippning och bilåkande. Till Albins lycka hade ju grannen skänkt sina söners gamla Bobbycar och trampbil till honom. Sicken lyckost va?! :)

Efter lunchen gick jag och Albin upp och la oss för lite "ila". Den lille herrn slocknade otroligt fort för en gångs skull och sov drygt en timme. 

Lagom till middagen kom moster och onkel hit. 
Albin åt riktigt duktigt med middag (och även lunch) för att vara han och det belönades med att gå till affären för att köpa glass. En mycket glad och förväntansfull liten herre pep iväg till affären i sällskap av moster, onkel och lillasyster. 

Vi tittade på lite av det som morfar har filmat de senaste dagarna. Kul och lite lustigt att se sig själv på tvn tyckte Albin.

Sedan blev det dags för läggdags och med tanke på den smidiga middagsvilan trodde mamman att det inte skulle bli så långdragen process ikväll. Men det gick väl sådär. Smidigare än igår men det tog ändå en och en halv timme innan han tillslut sov. Tack och lov gick det hela lugnt till iallafall. 
Men likadant som igår fick Elsa för sig att börja trilskas och skrika sig hes så mormorn fick byta av mig hos Albin.
Framåt halv tio lade sig lugnet här äntligen. Bortsett från några knorrsvängar av Elsa. 


Nu dags även för mig att sova. Imorgon åker vi ut till landet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0