Lite kalasande

Elsa och jag startade gårdagen med en rejäl sovmorgon. Klockan tio började vi vakna till liv. Skönt! Vi missade tom. att säga hejdå till mostern som åkte hemåt på morgonen för att hinna ner till sitt kvällspass på jobbet. 

Vi var bara hemma hela dagen. Jag fixade lite i växthuset men det har varit för varmt att greja med sådant. 
Albin och jag svalkade oss i poolen och lekte med båtarna. Vi åkte både till Åland, Åbo och Tallinn :)

Framåt eftermiddagen kom farmor ut till oss och när Peter kom hem från jobbet blev det grillat till middag. 
När det var dags för kaffetpåmaten passade vi på att överraskningsfira Peter på hans födelsedag lite i förskott nu när vi samlade nästan allihopa. 
Han anade inget och blev förvånad när ett stort paket till honom dök upp! 

Han blev så glad för komposten han fick! :) 
Nu slipper vi äntligen slänga allt hushållsavfall i soporna.
Albin tyckte det var en lattjo pryl och kom snabbt på idéen att krypa igenom i luckorna längst ner. Haha! 
Även den toma kartongen kom till användning som en koja. Och presentpappret sprang han runt och runt med ända till det enbart var småbitar kvar av det som låg utspritt på halva gräsmattan.

Men pappan fick mer paket faktiskt! Albin hade pärlat en fin pärlplattehund och jag hade förstorat upp ett kort på barnen till en tavla. Mycket fint! :)

Albin lyckades trycka i sig nästan tre dammsugare till fikat. Ska barn ens tycka om sådana?! 


När Albin gått och lagt sig (inne i sin säng utan att ens försöka "ova agnen") och Elsa sov i farmors famn tog Peter och jag cyklarna och trampade ner till sjön för ett kvällsdopp. Mysigt och skönt. Vattnet är riktigt skönt nu. 


Elsa hade en matvägrardag. Hon åt inget mellan klockan elva på förmiddagen och sju på kvällen, hur mycket och ofta jag än försökte. Tror nog att kombinationen av värmen och vaccinet hon fick i torsdags gjorde det lite jobbigt för henne. Men hon var ändå pigg och glad och det är huvudsaken! 
Hon somnade för natten vid tio och sov ända till fyra på morgonen! Hon åt och somnade om och sov till det var dags att gå upp lite efter åtta. Trött liten tjejja <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0