Söndagsutflykt

Eftersom det inte var någon vanlig dag idag utan min namnsdag ;) så åkte vi iväg på en liten rundtur när Peter kom hem från jobbet. 
Albin tycker det är så roligt och spännande när vi ska "åka bott"/åka bort. Han byter gladeligen kläder och vill vara fin (i vanliga fall är ju kläder skittråkigt att ta av och på). Idag skulle han tom. borsta tänderna en extra gång innan vi åkte. Helt på eget bevåg. 

Först åkte vi ut på Gräddö och åt en sen "lunch" på Gräddö bryggcafe'. Albin fick "kånker"/pannkakor och åt så beskedligt men hade fullt upp att titta på båtarna, måsarna och allt vatten samtidigt.
Efter ätandet gick vi en vända i gästhamnen och vilken lycka när det stod en traktor med timmerkärra parkerad där! :) 
Vi åkte vidare till Kapellskär och tanken var att äta glass men det var så himla omysigt där så vi tittade bara lite snabbt på Viking Linefärjan sittandes i bilen innan vi styrde vidare ut mot Björkö-örn och campingen där. Varsin glass slank ner i magen och så gick vi ner till badplatsen och badade fötterna. Hade Albin fått hade han garanterat badat hela sig men vi hade helt missat att ta med handduk. 
Sedan åkte vi hem och gjorde middag. Åt och gick ut igen. Pappan och Albin lekte i sandlådan in i det sista innan det var dags att göra kväll och natta grabben. Han slocknade ovaggad så fort vällingen var slut. 

Nu har jag precis nattat även Elsa så nu är kvällslugnet här och förhoppningsvis för att stanna :) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0