Torsdag

Idag har vi varit ute på vift hela dagen så ikväll är vi trötta.
Vi började dagen med sovmorgon, vid halv tio masade vi oss upp ur sängarna. Inklusive Albin! Elsa och jag delade säng från två inatt. 

Lite efter tolv styrde vi hemåt till mormor och morfar igen där hårklippning stod på schemat. 
Mamma och mormor klipper sig av en avdankad och pensionerad gammal frisörska och när jag hörde att de skulle klippas idag passade jag på jag också. Mitt hår är fruktansvärt slitet och risigt efter graviditeten men jag har inte kommit mig för att gå och klippa mig. Jag tänkte att topparna borde hon ju klara av att klippa på mig utan att det blir för tantigt ;) 
Och hon klarade det! Kanske att luggen blev lite för mycket lugg men den växer snart ut igen. 

Efter mitt hårklipp åkte jag och barnen in till stan. Jag skulle möta Therese och Micke halv fem, för lite käk och snicksnack. Albin lämnade jag över till moster och onkel då jag inte tror att han skulle uppskattat att stirra stilla med oss. Men Elsa fick följa med. Hon är inte lika kräsen. Ännu. 
Innan vi möttes upp hann jag springa in i några affärer. Jag hittade inte det jag sökte efter men kompletterade det med några andra inköp. Till barnen såklart. Och enbart på rea ;) 

Jätteroligt och mysigt att träffa vännerna igen. Det var cirka ett år sedan vi såg tillsammans sist. Då började vi spåna på att ta en kryssning tillsammans och återuppliva våra ungdomsdagar för en stund igen :) Dock fick dessa planer läggas på is, när jag ett tag efter fick veta det lilla fröet Elsa slagit rot i min mage. 
Idag käkade vi pizza och gick efter det upp på stora torget för lite kaffe. 
Elsa skötte sig exemplariskt och charmade in sig hos både bordsgrannar och förbipasserande. 
Lite efter sju tänkte jag det var bäst att åka för att hämta Albin så vi avrundade och sa hejdå för denna gång. 


Albin hade haft det bra han också. De hade lekt i lekpark, matat änderna i ån, ätit på Donken och tittat på Pippi.
Sista timmen innan jag hämtade honom gick han på reservkrafterna och stojade förfullt för att inte somna. Den lille herrn hade nämligen inte sovit ens en minut under dagen.... 
När jag kom hade han bråttom att hoppa in i bilen och komma hem till "offar"/morfar. Lille sötnöten <3 
Ungefär halvvägs ut till "andet"/landet slocknade han och snarkade förfullt när jag parkerade här hemma. Sedan hade han otroligt bråttom att komma i säng och fortsätta sova. Han somnade som en stock omedelbums. Utan Bamse idag också. 

Vi sitter nu ute på Altanen men jag ska nog snart flytta in till sängen istället.
Imorgon kommer äntligen pappan ner till oss. Som vi längtar! <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0