Börjar dagen flitigt

En ny dag! 

Amningen tycks ha kommit igång nu igen och det känns underbart. Jag var så besviken och ledsen i torsdags och trodde verkligen att loppet var kört. Men  nu känns det bättre :) 
Elsa har ätit två gånger inatt, tycks vara så det ska vara nu ett tag. Men det är bra. Ju mer och oftare vi ammar ju mer stimuleras produktionen. Men visst, man känner sig riktigt vilsen i pannkakan vissa gånger man sitter där på sängkanten och väntar på att hon ska äta färdigt :) 

Imorse körde jag iväg alla i familjen på morgonpromenaden med jycken och själv drog jag fram dammsugaren. Skönt att få det gjort utan att en vild tvååring drar i slangen åt ett annat håll.
En och enhalv timme senare var övervåningen dammsugen och dammad, renbäddat hos båda barnen, tvättmaskinen snurrade,tömningen av  Elsas blivande garderob påbörjad och jag lite lagom svettig. Planerna för moppning av golv och slutförande av fönstertvättningen fanns också men tiden räcker inte till allt. Nu vilar båda barnen och då vill jag inte hålla på att väsnas med massa saker. 

Peter åkte för en stund sedan iväg på jobb. Stackars oss! Men så länge han inte jobbar heldagar helgtid så tycker jag det ändå känns helt okej. 

Nu ska jag äta något. Man blir hungrig av att städa! :)

Just det! Idag hejar vi på barnens moster som trampar Tjejvättern! Hejja hejja!!! :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi är på plats och hejar. Hon klarar sig bra :-)

2014-06-07 @ 13:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0