Det gäller att passa på

När mamman sitter och ammar lillasystern får det tvååriga monstret för sig att han ska ut. Ute i hallen rotar han fram sina stövlar och får efter en stund på sig dem (om än på fel fot) men dörren är haspad så han kommer inte längre än så. Istället klampar han in i vardagsrummet, med stövlarna på. 
Mamman ifrågasätter om man verkligen får gå med skor inne? Hon får inget svar utan enbart en blick som säger: vem bryr sig?! 
Därefter får det tvååriga monstret den briljanta idéen att börja hoppa. Följden blir att den intorkade leran som satt fast under stövlarna lossnar.... 
Mamman biter sig i tungan och sitter kvar på sin plats med lillasystern hängandes i tutten och kan inget annat än titta på. 
När lillasystern är mätt och belåten åker stövlarna av illa kvickt och sopborsten plockas fram. Medan mamman sopar upp den utspridda leran frågar hon det tvååriga monstret vem det är som smutsar ner. Till svar får hon: "Acko!"/Nico (hunden) 

Vilken liten skitunge! Han ljuger sin mamma rakt upp i ansiktet utan att blinka.
Mamman ifrågasätter inte saken utan skrattar inombords och sopar färdigt. Idag var en dag då man fått sålla bland satygen och välja sina strider. Orken räcker inte till till allt. 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Lilla monster, du är så härlig!
Vi ser dig framför oss och skrattar gott.

2014-06-14 @ 09:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0