Morgon

Här har vi varit vakna i över en timme redan. Båda barnen tyckte att hela familjen sovit färdigt vid sexsnåret.

Elsa somnade gott igårkväll efter att hon fått flaskan. 
Vi la oss efter elva och strax efter det vaknade Albin och grät efter pappa. De två la sig inne i gästsängen. 
En liten stund efter det vaknade också Elsa, tydligen dags att äta igen. Till min stora glädje tog hon faktiskt bröstet!!! Men tålamod att vänta till mjölken rann till hade hon inte. Tur att jag har en nässpray som vår Bvctant skrivit ut åt mig (för att lättare kunna pumpa ur) och som sätter sprutt på tuttarna. Men att behöva använda den vid varje matning känns inte roligt :( Mätt blev hon iallafall och det är huvudsaken. 
Vi la oss tillsammans i sängen och somnade om båda två. 
Ett par timmar senare var det dags för käk igen men då låg hon bara och snuttade en stund, så jag tror inte hon var så hungrig utan bara sällskapssjuk. 
Framåt sex var det dags igen och efter ett sprut i näsan blev hon mätt igen.

Sedan kom både Albin och pappan in och la sig hos oss. Albin blev snart rastlös och började småjävlas. En film sattes på och då blev han lugn men istället fick Elsa nog. Hon och jag gick ut till soffan istället och hon satte sig i sin stol och där har hon nu somnat den lilla stumpan

Grabbarna ligger fortfarande kvar i sängen och tittar på Pippi. Eller pappan har nog somnat tror jag. Jag hörde Albin  upprepa "pappa" flera gånger utan att få något svar. 

Nu kurrar min mage så det är väl dags för frukost. Ute skiner solen så kanske man ger sig ut på en promenad sedan. 
Men mest av allt hoppas jag att mjölken kommer igång igen! Vill ha vår lättsamma och glada Elsa tillbaka. Att hon inte bajsat sedan i onsdags bidrar nog också till att hon inte är i form riktigt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0