Onsdagen sprang förbi

Dagen har gått fort idag.
Elsa och jag åkte in till Norrtälje vid halv tio och efter Bvc blev det en sån där ganska stressig mathandling för att hinna hämta Albin på dagis vid kvart i tolv. Vi hann! Som vanligt :)

Albin höll sig vaken hela vägen hem från dagis, vilket resulterade i att han somnade omgående när han landade här hemma i sängen. 
Elsa åt och sket och var sedan en pigg liten rackare som låg och roade sig själv i gymmet i nästan en timme innan jag flyttade in henne till vaggan där hon somnade och sov väldigt gott i över två timmar! Slagen hjälte <3

Albin vaknade på rätt sida idag (igår var det hemskt efter vilan. Han illvrålade i över en halvtimme efter att han kom upp och det gick INTE att få honom på andra tankar), vi åt varsit kex och drack lite juice innan vi gick ut och bla. spelade fotboll, åkte skrinda och rensade ogräs. 
Han fick en ny jacka idag på posten (en jag köpt på Tradera för 80 kr och den är som ny) och den skulle han ha på sig när vi gick ut, trots att det var över 20 grader och varken blåste eller regnade. Det var dessutom väldigt viktigt att luvan var på också, ovan på kepsen. Tokstolle! :)
Sedan fick han för sig att han skulle rensa ogräs och då är man ju tvungen att ha "hankar"/handskar, så han gick in och rotade fram ett par tummvantar ur sin låda. Ja tyvärr har han ju lite försmå händer ännu för riktiga arbetshandskar. 
Snyggt med linne, shorts, sandaler, strumpor och tumvantar va?! ;) Haha! 
(Vanligtvis har han inte strumpor i sandalerna men tyvärr så skaver remmen på hans tår :( )

Nu har vi ätit och lagom till då började det regna ute. Tråkigt tycker Albin som gärna velat ut för att bada ikväll igen. Istället la sig grabbarna i sängen och tittar på Pippi. 
Elsa har just ätit så hon och jag chillar i soffan men jag tänkte gå ner för att hänga tvätt så nu får hon ansluta sig till grabbarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0