Pojken och "ågen"

För några helger sedan, då vi var ner till Linköping, hade syssling Isak med familj garagerensning. Dom lastade bilen full med bråte och åkte mot tippen, fast först stannade dom till här och lämnade av en låda med både det ena och det andra i leksaksväg. Som om vi inte har tillräckligt med sådant?! 

En av sakerna var en eldriven trehjulig motorcykel som stod parkerad på gången här hemma när vi kom hem. Albin sögs som en magnet till den såklart! :) Dock har dom inte hittat laddarsladden till den ännu så man får snällt gå efter med puttapåpinnen... 

Mer som fanns i lådan var lite olika plastdjur (bla. hade någon hängt upp en stor svart spindel i en tråd ute i växthuset i hopp om att skrämma mig. Men jag blev inte rädd :), bilar såklart, helikoptrar och lite verktyg i plast. Albin plockade med och undersökte sakerna i lådan i flera dagar. Det var bra för då visste jag var jag hade honom en stund och jag kunde fixa lite med mitt på egen hand. Men det jag inte visste var att det också fanns en liten slö såg av något slag där i lådan och den hittade ju såklart Albin och det visade sig att han också visste vad det var för sak samt hur den användes.... Jag kommer nämligen på honom in action när han står och sågar i bordet vi har på baksidan. Ajajaj! Jag frågade om han sågat någon mer stans och han visade andra sidan av bordet. "Abbin åga"/Albin såga, sa han. 
Turligt nog har ju det där bordet sett sina bästa dagar så egentligen gjorde det ju inte så mycket men eftersom man i vanliga fall inte ska såga i bord eller på andra saker heller så tog jag till den stränga rösten och sa att man inte får göra så. Därefter plockades sågen bort helt och hållet :)

Busunge! Helt klart en blivande fixarjocke. Som sin far :) 

Kommentarer
Postat av: Mamma / Mormor

Duktig kille :-)

2014-06-19 @ 09:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0