Trots, åska, sniglar

Elsa har haft en ganska kinkig dag, gissar att det kan bero på vaccinet. Hon har haft otroligt svårt att somna och när hon väl gjort det har hon bara sovit en liten stund. Men därimellan har hon varit en glad tjejja!

Albin vaknade på helt fel sida efter middagsluren och levde apa en stund. Älskade tvåårstrots..... 
När han gormar och stampar i golvet som mest lyckas han såklart också skrämma Elsa så hon börjar gråta. Då hade en mammakloning suttit rätt så fint. 

Lagom till att vi ätit färdigt middagen ute drog åskvädret allt närmare och det mullrade på bra. Vi satte oss på trappan och väntade in det men det gick på sidan av även denna gång

När Albin äntligen var i säng efter en dusch som varade för kort enligt honom, tvångsborstning av tänder och tillsägelser om att inte slå lillasyster i huvudet med leksaker var det Elsas tur att hålla låda. En arg dam som varken ville vara vaken eller sova. Suck! Fast tillslut slocknade hon ändå :)

Jag gick ut på snigeljakt innan det var läggdags för mig. Jag tappade räkningen vid 40 men jag skulle tippa på att jag knipsade närmare 100 styckna. Fy fan vad vidriga dom är!!! Jag ser dom överallt, hur små dom än må vara och tillslut fick jag blunda och gå in. Annars skulle jag kunna plocka hela natten.

Nu säger vi godnatt. 

Kommentarer
Postat av: Syrran/Moster

usch då jobbigt med tvåårstrots både för er och Albin. Joel och jag kan vara barnvakt åt honom en helg om du vill så får ni vila :P. Det gör vi mer än gärna.

2014-06-13 @ 08:35:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0