Andra natten

Natten har varit sådär för mig och Tvåan. Det har knorrats en hel del och mycket sömn har det inte blivit. Snutta vid bröstet är det enda som behagat damen. Minns att det var precis lika med Albin, andra natten var det bara bröstet som gällde eller pappas lillfinger för en liten stund. 

Jag befarade att Albin skulle vakna inatt av bebisskrik men han tycktes inte höra något alls tack och lov, fören Peter kikade in på honom vid fyratiden då vaknade han typiskt nog. Men far och son bäddade ner sig inne i andra sängen och somnade om gott :) 

Albin är iväg till dagis idag som vanligt eftersom han ville dit.
Jag och Tvåan lyckades faktiskt båda somna om där fram på morgonen och tog igen ett par timmar sömn. Mjölken har börjat rinna till nu känner jag och jag tror att hennes lilla mage inte riktigt hinner med kanske och kniper. Men efter några rejäla fisar och lite kräk verkar det kännas bättre :) 

Nu ligger far och dotter i sängen och sover medan jag äter lite frukost. 
Kunde ju inte motstå brieosten nu som jag köpte hem i måndags! Fast jag åt det redan igår faktiskt! Peter kom nämligen upp med en knäcke med flera skivor brieost på till mig från frukosten på sjukhuset :) 

Fina prinsessblommor har vi också här hemma! De är från farmor och farfar. 


Ute skiner solen för fullt! Kanske vi tar en premiärtur ut sedan. 

Kommentarer
Postat av: Katti

Pass på och ta igen dig ordentligt, det har varit en omvälvande tid för dig både i kropp och själ. En stilla promenad är definitivt att rekommendera idag med tanke på att det kommer snart "riktigt" marsväder med snö, kyla och blåst. Kram till er alla från Farmor

2014-03-13 @ 11:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0