Ingen skönhetssömn precis

Jag vet inte hur många gånger jag vaknat inatt av att jag fått en fot tjongad i skallen eller till ordet "acka"/macka. 

Albin vaknade och knorrade redan innan klockan slagit elva igår och själv hade man precis då landat i drömmarnas land. 
Jag hämtade in barnet och dess kudde till oss. Han yrade lite om "acka" innan vi alla somnade om typ bums igen. 
Resten av natten har varit orolig för den lille herrn. Fötter och ben har flugit i luften och "acka" har hojtats flertalet gånger. Men trots detta tror jag faktiskt han sovit hyfsat. Jag har iallafall inte märkt av att han inte kunnat sova eller somna om. 

Jag är ganska säker på att det är tillbaka gången till dagis som ställde till det lite i hans huvud inatt. Han hade ju inte varit där på över en vecka när han återgick igår och det blir väl såklart mycket intryck att ta hand om då. 
Men han tyckte iallafall det var skoj att vara tillbaka på dagis igen! Han hade väl inte rusat in riktigt lika kvickt som han brukar när pappa lämnade honom men det var heller inga problem alls att lämna honom. 
När jag hämtade honom satt han och sken som en sol vid matbordet och knaprade på sin knäckemacka, som vanligt. Han skuttade glatt med mig ut och klädde på sig och vidare ut till bilen. Härligt :) 
Vi fick med oss hans första dagisalster hem också! Ett rött hjärta med lite glitter och paljetter fast limmat på som de hade gjort till Alla hjärtans dag. Jättefint! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0