Lördagen

Tänka sig, även denna dag börjar lida mot sitt slut. 

Efter tårtfikan nere hos farfar i eftermiddags begav vi oss ut på en promenad. Jodå, jag vankade på och vi kom runt tre kilometaren även idag. Albin ville åka skrinda och fick så göra men halvvägs ville han gå istället och dra skrindan själv. Han plockade "innar"/pinnar som han lastade i vagnen. Sötis <3 Han gick och drog vagnen en himla lång bit innan han bestämde sig för att lasta ur sina "innar" och hoppa i själv igen och bli dragen den sista biten. 
Hemma fortsatte han arbetet med utrotandet av snöhögen och lastade i sin nya skottkärra såklart. Pappan och han var ute en bra stund innan ungen bars in skrikande i protest :)

Peter stod för maten idag och bjöd på ugnsstekt rostbiff. Han lyckades ypperligt och det var så gott! Dessutom åt vi när Albin lagt sig för natten och jag kan inte minnas när vi satt ensamma och åt sist. (Framöver kommer vi väl knappt äta tillsammans överhuvudtaget :) 

Albin stupade i säng efter ett skönt bad och nu när jag var in och tittade på honom så har han inte rört sig urfläcken sedan han la sig vid sju. Trött! 

Vi har också gått och lagt oss nu. Trötta familjen. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0