Onsdag

Albin började dagen redan vid fem imorse tydligen. Jag hörde ingenting men Peter och han la sig inne i andra sängen och kollade på Puh. 

Lilltjejjan bjussade på ännu en helt okej natt med enbart tre ätningar varav en av dem avslutades med lite knorr och bök innan vi somnade om. 

Dagen har gått i lugnets tecken och vi har bara varit hemma, bortsett från ett besök till Peters farmor på eftermiddagen. Hon tyckte det var skoj att vi kom. Det var ett bra tag sedan sist. 

Lilltjejjan sover sover och sover lite till dagarna långa. Sedan äter hon lite då och då och bajsar. Hur är det ens möjligt att en sådan liten varelse kan bajsa så ofta?! 
Man hör knappt ett ljud från henne på dagtid medan det framåt kvällen börjas knorra en del. Gissar på att det är magknip. 

I förmiddags satt vi och diskuterade det där med namn. Vi är nog ganska eniga om att valet nu står mellan enbart två namn. Vem av oss kommer ge oss? ;) 
Frågar man Albin vad han tycker lillasyster ska heta säger han antingen "bäbä"/bebis eller "öck"/mjölk. Inte riktigt i vår smak. Haha! 

Annars så ser inte Albin lika blek ut idag som igår och han visar inga tecken på att vara påväg att bli sjuk. Bortsett från att han inte äter då. Det hjälps inte att det serveras favoriten "koj"/korv. Men men, det ger sig väl. 

Nu är Albin precis lagd. Peter har gått ner och fortsatt med putsandet i pannrummet. Lilltjejjan ligger är i soffan och sover. Jag då? Kanske skulle passa på att virka lite innan ögonen går i kors.

Vår sömntuta tidigare i eftermiddags. 

Det stackars flickebarnet får dras med kläder stora som säckar på henne. Vi har bara några få plagg i storlek 50 och 56 är enorma på henne. Byxorna skulle man få plats med två av henne i :) 
Kommentarer
Postat av: Janina

Det syns hon är släkt med Albin! :) Gud va bebissjuk jag blir igen, typiskt Johan är så vrång!
Vi väntar med spänning på namn! Jag och Johan var båda lika envisa när Erik skulle få sitt namn så vi enades om att ingen fick som den ville och därav tredjevalet :/

2014-03-19 @ 19:36:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0