Snö"kaos" och sjukhusbesök

Inatt har vi faktiskt fått sova liiite mer och bättre! :) Inte riktigt lika mycket knorr och några färre tuttningar. Så nu går det kanske åt rätt håll med att få henne att förstå att man ska sova på natten :) 

Klockan ringde kvart i sex imorse och det var till ett riktigt vinterlandskap vi vaknade upp till. Ett rejält snötäcke på flera centimetrar hade vi fått. 
Vi lyckades bli klara i tid allihopa med alla morgonbestyr och tur var väl det för första biten var oplogad och när vi kom ut på E18 hamnade vi bakom plogbilen och sedan tjockade morgontrafiken på sig så det slutade med att resan tog över en timme och vi kom tjugo minuter försent. Vi hade tur att de hade tid med oss ändå och lillasyster fick godkänt på hörseltestet. 
Sedan gick vi vidare till nästa ställe för pku-prov och läkarundersökning. Där fick vi vänta över en timme efter vår utsatta tid innan läkaren äntligen kom. Men även där fick vår lillatjejja godkänt och sa inte ett pip när blodprovet togs från hennes handrygg. 

När vi äntligen kunde lämna sjukhuset åkte vi vidare till Stinsens köpcentrum, lika bra att passa på med lite shopping när vi ändå var ute och åkte! :) Först laddade vi upp med ytterligare lite frukost då vi hunnit bli rejält hungriga. Lilltjejjan har sovit sig igenom alltihop, som vanligt. 
Lite shoppande blev det också. Jag var ju bara tvungen att kolla in babyavdelningarna nu när vi att hon är en tjej så bl.a. en söt liten klänning fick följa med oss hem. Även storebror har fått lite nytt, han har ju lagt iväg ordentligt på längden och hans byxor är ju förkorta nästan allihopa! 

Nu är vi snart hemma igen hos Albin! Han fick stanna hemma med farfar idag eftersom syskon ej fick följa med till sjukhuset. Vi saknar honom!!! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0