Tack lilla hjärtat

Inatt har vi alla sovit riktigt ordentligt! Lilltjejjan har bara ätit två gånger, vid två och fyra och däremellan sovit utan minsta knorr. Tack lilla hjärtat! :) 

När jag halvåtta blir väckt av blomsterbudet som ringer och frågar hur man hittar hit sover lilltjejjen fortfarande och fortsätter så att göra trots att det ringer på dörrklockan, storebror härjar runt och klappar henne på huvudet och det prasslas med både blompapper och presentpapper en halvmeter ifrån henne. Det är tur att vi igår fick veta att det inte är något fel på hennes hörsel ;) 

Albin och pappan är nu ute och leker i snön. Vi har ju tyvärr fått en massa snö, mer än en decimeter skulle jag gissa och tydligen väntas det mera. Känns ju sådär. 

Albin är hemma från dagis denna vecka. Kan vara mysigt att passa på att vara hemma hela familjen nu när det går. Fast för Albins del tror jag inte det spelar så stor roll, han hade säkerligen glatt skuttat till dagis också :) 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Grattis lilla gumman, redan 30. Vart har de åren tagit vägen. Det känns inte så länge sen vi åkte till BB för att få vårt första barn. Men du är inte född än. Vi fick vänta till 17.01. :-)

2014-03-18 @ 11:47:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0