Tisdag

Första dagen själv hemma har gått bra. 
Vi började dagen lugnt med en sovmorgon efter att vi sagt hejdå till Albin som åkte till dagis med pappan. 
Medan jag fixade min frukost låg tjejjan nöjd i vagnen och när jag satte mig för att äta frukosten fick hon nog och skulle absolut inte ligga kvar där ensam. Typiskt! Efter ett tag somnade hon gott i mitt knä och fortsatte sova medan vi gick ut på promenad med jycken. 
Solen har strålat även idag men det blåste svinkallt. 

Albin kom hem från dagis och gick in och la sig utan nästan några protester. 
Efter att lillasyster ätit lite och sedan somnat om passade jag på att så några tomat frön samt inventera lite i min frösamling.
Albin vaknade vid två och mumsade i sig lite mellis. Lillasyster sov vidare men vid halv tre var det hög tid att försöka väcka henne, få henne att äta, byta blöja och klä på för att senast tre sätta oss i bilen och åka mot Bvc. Det gick ju sådär. Vakna och äta tänkte hon inte göra. Jag bytte blöja på henne och hon sov vidare. Försökte få henne att äta igen men nä, istället lägger hon av en rejäl brakskit i den alldeles nya blöjan så det var bara att börja om och därefter passade det att äta och klockan tickade på.... Farfar kom in för att passa Albin medan jag var borta och tillslut kom vi iväg. Med facit i handen hade jag ju inte behövt stressa det minsta. 

Efter Bvc stannade jag lite snabbt på Ica för lite veckohandling medan pappan åkte hem till Albin och började med middag. 

Albin sover, lillasyster sover här på min mage och Peter fixar med nya ventiler till elementen tror jag. 

Tjejjan har haft en riktigt lugn kväll gällande magknipen. Hon sov hela tiden då vi väntade på Bvc och somnade om när vi åkte till Ica och sov till vi kom hem. Nu sover hon igen så det blir ju spännanade att se hur natten blir.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0