Bra start av nya veckan

Imorse vaknade jag av två snackande ungar vid sju. Elsa hade iof. väckt mig redan innan sex för käk men jag la över henne till mig och så liggammade vi och jag somnade fort om. Vaknade till en sekund ungefär när Peters klocka ringde men hörde inte ett ljud när han gick upp och när han åkte. 

Jag fick Elsa att somna om efter en ny blöja och då gick jag in till Albin. Han och jag fick äta frukost ostört med andra ord :)
Det första han sa när jag kom in till honom var: Upp äta öt. 
Han fick nämligen ingen gröt i helgen utan jag tyckte han kunde få slippa den när det var födelsedag och allt, men tydligen saknade han den :) Han kom som ett skott och satte sig i köket när jag ropade att gröten var färdig och framdukad. Han svepte alltihop på bara några minuter! En ordentlig frukostkille med andra ord.

Efter att Elsa vaknat, klätt på sig och ätit gick vi ut på promenaden. Det blev hela rundan idag. Välbehövligt! Men jycken tycks ju ha lite ömmande leder så vi får väl se hur det blir med promenerandet framöver... 
När vi var hemma igen sov Elsa så gott i vagnen så jag och Albin kunde åka traktor och leka i sandlådan i lugn och ro. En liten mellis med apelsin hann vi också med. 
När solen är framme är det riktigt varmt och skönt men så fort den går i moln blir det riktigt kyligt. 

När ögonen började klia på den lille herrn gick vi in och jag stoppade honom i säng. Han somnade på ett par sekunder och har inte rört sig ur fläcken sedan dess. Han har lite att ta igen från de senaste dagarna tror jag bestämt :)

Nu vaknade Elsa för en stund sedan och har precis ätit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0