Bussresa

Igår tog Albin och pappan bussen till farmor bara för att :) Jag släppte av dem nere vid landsvägen och åkte sedan efter bussen. Haha ;) Hämtade upp dem på busstationen och åkte sista biten till farmor.


En mycket spännande resa tyckte Albin! :) 


Förslaget lades fram vid frukosten och Albin tyckte det var en toppen ide'! Åkt buss har han ju gjort förut, när vi varit nere i Linköping men det var ju länge sedan. 
Han hade kunnat springa ner till busshållplatsen i bara pyjamas om han hade fått men han fick snällt vänta några timmar innan det äntligen var dags och under tiden tjatades det en hel del om buss.
Sin nya ryggsäck hade han med sig och i den låg två blöjor och farmors två småbilar som han lånat med sig hem från henne för ett tag sedan. 
På bussen var det mycket folk så han fick sitta i pappas knä men det gjorde inte så mycket. 
Det var en glad pojk som klev av bussen och berättade för mamma att han minsann åkt buss! 

Det behövs inte mycket för att ge den gossens dag en rejäl guldkant :)


Hos farmor fick vi mat och efter maten fick jag en omgång ryggmassage. Rackarns skönt! 
Albin sprang ut och in i rummet och tyckte det var lite konstigt att jag låg där på britsen utan tröja. "Upp" sa han flera gånger :)

Vi var hemma lite efter sju och då var det bums i säng för lille herrn som inte sovit någon middag under dagen. Han somnade omedelbums. Istället var det då Elsas tur att pocka uppmärksamhet och knorrade en stund innan även hon slocknade för natten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0