Kompisträff

Tråkväder idag. Förmiddagen spenderades inne med undantag för Albin och Peter som gick ut en sväng och morfarn som klippte gräs.
Efter lunch drog vi in mot stan för en träff med Therese och hennes grabb. Jättelänge sedan vi sågs sist! Kollade in deras nyköpta radhus, fikade och lekte. Första gången de träffade Elsa och Theodor har nyligen fyllt år så Albin hade med sig paket. 
Albin var riktigt ordentligt trött innan vi ens hunnit dit men hann aldrig somna i bilen tyvärr. Han bet ihop och höll ut de timmar vi var hos dem men somnade sedan så fort vi satte oss i bilen nästan.

Ett snabbt besök in på Maxi (med alla andra) sedan iväg och hämta hem morfarns bil från verkstaden för att därefter åka tillbaka ut till landet.
Båda barnen sov som små grisar.

Nu har vi just ätit middag. Vi försöker få Albin till att varva ner nu med hjälp av Bompa. Vi håller alla tummar vi har för att slippa en lika speedad och hopplös nattning som igår. Tyvärr tror jag nog att det kommer bli något liknande även idag med tanke på den sena vilan i bilen förut. Men vi får se...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0