Kvällssnack

Efter vilan och en "acka"/macka stack Albin ut för att hjälpa farfar med gräsklippningen. 
Årets premiärklippning ägde rum för någon vecka sedan och givetvis hjälpte Albin till. Han satt i farfars knä och höll i ratten. Ni må tro att han var koncentrerad och fokuserad! :)
Idag var det dags igen. Favorit i repris minst sagt 

Jag och lillasyster höll oss inne istället och skötte kvinnosysslorna- diskplock och matlagning.... 

Ja just det! Albins andra pottkissning ägde rum idag! Som vi kämpar med denna potta och ungen har inget intresse alls. Men idag lyckades jag! Och nog tycker han det är spännande egentligen. Hälla ut kisset i toaletten är nog det bästa i hela proceduren.
Nu kan han stoltsera med två guldstjärnor! (Dock bryr han sig föga) 

Middag åt han faktiskt ordentligt idag för omväxlingsskull! Spagetti och köttfärssås slank lätt ner i magen och tallriken blev tom. Evigheter sedan sist. 


Hög tid att sova nu! Resten av familjen sussar efter en lite bökig kväll. 
Albin la sig vid halv sju, efter att han suttit och vrålat i soffan bara för att vi låste in hans läragåvagn pga. att han medvetet tog sats och körde på jycken. Efter att vi bett honom att lugna ner rallykörandet med vagnen. 
Inga protester när han väl låg i sängen men han hade svårt att somna. Det tog nog drygt 1 1/2 timme för honom men under den tiden låg han lugnt och fint där inne och snackade med sig själv. Älskade goa unge! <3 Sedan dess har han sovit gott.

Elsa fick inte någon ordentlig eftermiddagslur eftersom storebror satt och vråla i soffan så hon har varit lite kinkig hela kvällen och så troligtvis lite magknip på det. Men nu sover hon så gott här bredvid i vaggan. Duktig tjejja <3

Nu ska jag också försöka somna. Godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0