Lördag

Elsa och jag tog oss en shoppingtur in till staden i förmiddags. Vi har upptäckt att Albin är i stort behov av T-shirts efter en rensning i hans tröjlåda så det stod som prio ett på inköpslistan. Åhléns var första affären vi besökte och deras 3 för 2 klirrade hans behov lätt som en plätt. Även Elsa fick lite nytt i form av två nya klänningar. 
Ett besök ner till garnaffären blev det också eftersom de firar ett år och hade specialpriser. Några nystan till galetlåga priser fick följa med hem. Får se vad som skapas av dem framöver :)
Nya sandaler lyckades jag fixa till Albin också! Eller "maler" som han kallar sandaler.
Jag var ju in i veckan för att köpa nya skor till honom men de två affärerna jag hann in i då hade inget i hans storlek. Det enda som han fick då var ett par nya foppisar. Men igår hittade jag ett par nästan nya sandaler på köp/sälj på Facebook och hon mötte upp mig i förmiddags. Så nu har grabben både nya tofflor och "maler" samt nya kläder. Vilken lyckost! 


Grabbarna hade haft det bra bland alla maskiner och Albin hade fått provsitta i både det ena och det andra fordonet. Mycket uppskattat! 

Resten av dagen har vi svettats här hemma. Jag har trädgårdsarbetat en hel del. Albin och Peter har badat i poolen. 22 grader var det där i. 
Farmor kom förbi en sväng på eftermiddagen och hade med sig rabarber. Jag vevade ihop en knäckig rabarberpaj som efterrätt. Till middag invigde vi nya grillen. 


Elsa har legat ute i vagnen och sovit nakenfis typ hela dagen. Vem hade inte velat göra det liksom? :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Låter som om ni alla haft en bra dag.
Här i Skinnarhagen har vi klippt gräs, målat och haft regn och åska på em.

2014-05-24 @ 19:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0