Måndag hemma

Här kör vi en lugn hemma dag idag. Hade tänkt åka in till Öppna i förmiddags men vi skippade det och höll oss kvar här hemma istället. 
Tog en liten promenad imorse och vid halv tio la sig Albin för vila. Han hade en hel del sömn att ta igen från de senaste dagarna (och igår somnade han inte förän framåt 22. Vaknade vid 04 men somnade om med pappan inne i gästrummet och sov till 06 när pappan gick upp). Idag har det varit svalare både inne och ute och det bidrog nog till att han sov som en liten gris i lite mer än två timmar i förmiddags. Välbehövligt! Och hans humör är därefter mycket trevligare :)

När vi ätit färdigt lunchen började det blåsa rejält ute och mulna på så vi stannade kvar inne. På Albin gick det ingen nöd, tror nog han tyckte det var lite skönt att vara inne och leka med alla inneleksaker som han inte hunnit med den sista tiden då vi varit ute all vaken tid.
Jag passade på att förbereda middagen och den står nu färdig och väntar på spisen. Skönt! Efter det gick vi ut. Jag tog en ordentlig promenad med jycken och Elsa medan Albin stannade kvar hemma med farfar. 

Nu är vi inne igen, Elsa ville äta och Albin ville vila(!). Kors i taket. Han ligger nu och lyssnar på Bamse och jag sa åt honom att han inte fick somna :) 

Nu byta Elsablöja och sedan ta upp Albin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0