Resan och eftermiddagen

De två resterande timmarna av resan igår gick fint. Elsa somnade typ så fort bilen började rulla och Albin somnade en efter att vi kommit ut ur Stockholm. Det finns ju så mycket att titta på och prata om :)
Albin sov nog bara max en halvtimme men satt lugnt och fint till vi var framme. Men oj vad han tjatade om att träffa "offa"! 
Elsa skötte sig fint hela vägen också. Fast när vi hade ynka tio minuter kvar i bilen tyckte hon det passade ypperligt att äta. Ett snabbt matstopp vid vägkanten innan vi avverkade de sista kilometrarna.
Jycken låg nedtryckt på mina fötter hela vägen den stackaren. Han som varit van vid att ha eget säte fick nu tryckas in det lilla skrymsle som blev ledigt i den överfulla bilen. Två barn och dess packning tar plats vill jag lova :) 

Helgen kommer tillbringas här ute på landet. Roligt att äntligen komma ut hit igen, har inte varit hit sedan förra sommaren. 
Albin kommer nog inte ihåg mycket av det så för honom var ju allt nytt och massa nytt att upptäcka. 
Det bästa av allt var nog att morfar hade byggt en eldriven lådbil med fjärrstyrning. Först var den lite läskig att sitta i tyckte Albin men det gick fort över och sedan kördes det slut på batteriet :)

Mostern hade köpt en våtdräkt som hon skulle prova så vi alla följde med ner till sjön. Albin den tokern klädde av sig och badade. Efteråt var han som en liten isbit.

Det var fullt ös ända fram till läggning. 
Nattningen gick jättebra fram till när mjölken i flaskan var slut och Albin inte längre tyckte han ville sova riktigt än. Suck!
Klockan närmade sig nog midnatt innan han tillslut däckade i pappans säng. Innan det var det fullt ös medvetslös. Herregud säger jag bara! Att han orkade?! 
Inte heller Elsa kom till ro ordentligt och även hon var vaken långt efter vanlig ordning. 
När alla väl somnade sov vi som stockar. Elsa åt inte förän klockan var halv sju!!! 
Albin vaknade nu vid halv nio! 

Nu frukost.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0