Tisdag och kräk

Inatt när Elsa väckte mig första gången var det redan ljust ute och när jag tittar på klockan så är den närmare fem! Hela familjen har alltså sovit i ett streck från cirka 23 till 05. Inte illa alls! 
Albin vaknar även han ungefär då och eftersom det var dagis dag så var det ju faktiskt nästan dags för dem att gå upp ändå. Vilket flyt ;)

Förmiddagen fördrevs med promenad, frukost i solen ute på trappan och sen var det nästan dags att åka till dagis. Dessa fem dagistimmar går otroligt fort må jag säga! 

Elsa blir 8 veckor idag. Grattis lillstumpan! 
Hon är inne på sin andra kräkdag (mer än vanligt alltså). Igår kväll när jag gav henne käk vid 19 kom jag att tänka på att det bara var tredje gången sedan vi vaknade på morgonen som hon åt. Äta tre gånger på tolv timmar, dagtid, känns ganska lite och däremellan hade hon skitit ner sig tre gånger och kräkt 74397 gånger ungefär. Hon hade dessutom en riktig sovardag men stunderna hon var vaken var hon pigg och glad så egentligen oroar jag mig inte. 
Idag tycks vara en ytterligare en kräk och skitdag men hon har iallafall redan ätit tre gånger sedan vi vaknade vid fem imorse. 
Så länge hon tycks må bra är det nog ingen fara. Kräk i stora lass är vi ju vana vid.

Nu är det dags för blöjbyte igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0