Tisdagen

Igår var det Bvcbesök som gällde och från början skulle vi vara där klockan tio men i måndags ringde dom och sa att vår Bvctant var sjuk och erbjöd oss en ny tid klockan elva istället. Lite körigt eftersom Albin ska hämtas kvart i tolv men eftersom det var ett par veckor sedan Elsa vägdes och sedan dess har hon kräkt och skitit som aldrig förr så ville jag gärna få till ett besök. Vi löste de genom att Peter ryckte in och hämtade Albin och så fick han hänga med pappa på jobbet till jag och Elsa var färdiga på Bvc och gjort en snabbhandling. Det gick bra och Albin tyckte det var roligt att pappa hämtade för omväxlingsskull. Duktig var han och bet ihop fast att han är hur trött som helst när han hämtas från dagis. 


Eftermiddagen tillbringade vi ute för solen var faktiskt på besök! :) Men efter middagen blev det filmtittande och bara slapp för hela familjen, alla var trötta och nästan redo att sova för natten redan klockan fem. 


Nu har några av tulpanerna nedanför trappan äntligen slagit ut! 
Jag köpte lite nya lökar i höstas och i sista stund satte jag ner dem i denna kruka för jag kunde inte bestämma mig för i vilken rabatt jag ville ha dem. Men nödlösningen funkade ju fint! :) och det är fler knoppar på gång. Spännande! Minns ju inte vad det var för sorter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0