Tisdagshets

Åh! Äntligen dags att sitta ner en stund. En lite hektiskt förmiddag med handling innan dagishämtningen. 

Albin somnade inte förän efter elva igår kväll. Efter att han stojat runt inne i gästsängen och inte kunde ligga stilla stoppades han tillbaka i sin egna säng. Men det dög inte utan han skulle ligga på golvet bredvid som pappan gjorde. Sedan dröjde det inte länge till han sov och vaknade inte heller när pappan lyfte över honom till sängen. 
Även vi somnade gott då.

Vid halv fyra började han gorma igen och fick komma in till oss. Dock hade han inga planer på att sova vidare... För att hålla honom kvar i sängen satte vi på Pippifilm och somnade om. Inte Albin såklart! Han höll sig vaken och när tvn stängde av sig efter en timme väcktes vi av "igen!". 
Elsa lyckades han också väcka flera gånger men tack och lov somnade hon om utan knorr varje gång. 
När det äntligen började bli dags för grabbarna att gå upp och göra sig redo för dagis började ju Albin bli trött, lägligt nog. Jisses vilket tjafs det var de två emellan innan de tillslut kom iväg. 
Jag och Elsa fick somna om och sova i lugn och ro i lite mer än en timme innan det var dags för oss att gå upp och göra oss iordning för att hinna det vi tänkt innan hämtningen på dagis. 


Albin hade klarat dagis bra trots sömnbristen men han toksloknade i bilen hem såklart och sov som en stock även när jag parkerade här hemma

Slagen hjälte.

Han dök i säng och somnade om på två röda. Kommentarer
Postat av: Syrran/Moster

sötnos, moster saknar dig!!!

2014-05-20 @ 15:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0