Uppdelade

Här har det nu på kvällen delats upp i ett pojkrum och ett flickrum. Albin kunde inte somna så tillslut, efter typ två timmar fick han komma upp igen. Han satt med oss och tittade på tv en stund innan han och jag tog oss varsin nattmacka och nu har hela familjen krupit i säng. Albin, pappan och jycken har ockuperat gästrummet medan jag och Elsa har sovrummet för oss själva. 
Jag hör att de ej sover på långa vägar här bredvid ännu. Hur ska Albin orka med dagis imorgon förmiddag tro? 
Elsa däremot sover så gott här i vaggan sedan nästan en timme tillbaka. 

Orsaken till att Albin ej kunnat somna lär nog bero på den lite för långa middagsvilan.
Efter att Albin hade lagt sig när vi kom hem vid lunch så åt Elsa och ville sedan bara ligga i min famn där hon tillslut även somnade. Medan jag satt där med henne i armarna kände jag hur trött även jag blev. Och det var väl inte så konstigt med tanke på att jag varit vaken sedan fyra imorse, då jag inte kunde somna om efter amningen. 
Jag la över Elsa i vaggan och hon sov vidare och jag la mig då på sängen för att vila lite. Strax innan två tittade jag på klockan sista gången innan jag somnade och sov sedan väldigt gott ända till en högt gnäggande häst väckte mig och då visade sig klockan vara tre redan! Oups! :) Dags att väcka Albin som jag aldrig brukar låta sova längre än till halv tre för att förhindra långdragna nattningar. 
Men men, inget att göra åt nu :)


Vi upptäckte nu också att Albin haltar på höger foten/benet. Det gjorde han inte när han gick och la sig första gången ikväll. Frågar man om han har ont säger han nej och inte heller syns det någon tydlig svullnad eller så. Återstår att se hur det utvecklat sig till imorgon. 


Nu ska jag klicka igång en film tänkte jag nu när jag har plats här i sängen för datorn :) 

Natti natti! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0