Vårtecken

I tisdags när jag åkte för att hämta Albin från dagis såg jag att Gullvivorna står i full blom. Det är så tråkigt att det inte finns några Gullvivor här hemikring oss och varje år tänker jag att jag ska plantera in i trädgården men det har fortfarande inte blivit av.

Gullvivor och Liljekonvaljer är mina favoriter när det gäller vårblommor. 
Liljekonvaljerna är på gång dom också. Jag spanar in dem dagligen och längtar till jag kan plocka mig en väldoftande bukett. För till skillnad från Gullvivor så har vi hur mycket Liljekonvaljer som helst överallt här hemma. 
Men än dröjer det någon vecka. Och gällande Gullvivorna får jag väl stanna till längs vägen nästa vecka och plocka några styckna. Det fullkomligt kryllar av dem där! 


Våren är min absoluta favorittid på året. Naturen blir grön, blommor knoppar och slår ut och vi har hela sommaren framför oss. Jag kan gå ute i evigheter och bara njuta av allt som händer i naturen och min energi sprudlar. Men i år är det annorlunda. Jag är inte alls lika engagerad och förväntansfull. Jag känner mest bara stressad och jag vet inte varför. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0