Första snön

Idag vaknade vi upp till en kall dag. Ynka 1 grad hela dagen och när Elsa och jag satt och åt frukosten började småsmå snöflingor dala. Dom blev större och fler ju längre dagen gick och på eftermiddagen skiftade backen i vit. Blött och blaskigt med andra ord.

Både igår och idag har vi tagit oss en ordentlig morgonrunda jag, Elsa och jycken.

Elsa har haft en riktig tråkdag och natten var ungefär likadan.
Hon sov bra igårkväll när hon äntligen somnade men vaknade vid elva istället. Hon ammade och jag erbjöd även en flaska ersättning efteråt ifall hon inte längre blir mätt på min mjölk men hon ville inte alls ha flaskan. Jag försökte natta om i hennes säng men det var lönlöst. Mellan oss somnade hon om rätt fort.
Under natten har hon ätit ytterligare två gånger och jag har erbjudit flaskan men den visar hon inget intresse alls för. Gnälligt har det varit också innan hon somnat om.
Till frukost åt hon knappt fem skedar gröt. Resultatet av allt nattätande.
Sova förmiddagslur fanns inte på tapeten för den lilla damen, trots blytunga ögonlock och uselt humör. Istället somnade hon som en klubbad säl så fort vi satte oss i bilen för att hämta hem Albin
Muntergöken 😉 

Men en kvarts sovande i bilen är inte tillräckligt och efter lunch i både Elsas och min mage påbörjade vi fajten om ännu en vila. Turligt nog klarade sig ju Albin helt själv och somnade typ bums.
Elsa sov en halvtimme i sin säng innan hon vaknade och skulle upp. Istället somnade hon om på mig i soffan. En kvart senare vaknade Albin och då även Elsa. 
Nyvakna barn gosar i soffan <3


När vi satt och åt mellis ser vi pappan komma hem mer än en hel timme tidigare. Det är härligt och uppskattat av oss alla!

Nu ligger jag i sängen med en sovandes Elsa. Ja vi hade en kamp även denna gång men jag vann 😉 Tillslut.
Nu vaknade hon och det var lika bra det.

Ikväll blir det pappan som får ta matchen mot Elsa 😉


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0