Fredag

Vi styrde iväg mot Rimbo och tåglekparken iförmmidags när vi klarar av alla morgonbestyr (som tar sin "lilla" tid). 
Vi mötte upp Albins jämnåriga kompis Molly och hennes mamma samt den nyligen nykläckta lillasystern.
Albin ser verkligen likblek ut på bilden och typ dödssjuk. Så illa var det dock inte 😊 Han var bara sitt vanliga fredagströtta jag och lite förkyld. 

Regnet tilltog och mina fötter var nästintill förfrusna efter lite mer än en timme i parken så vi gick över till cafét på andra sidan gatan istället och intog en väldigt näringsrik lunch. Kaka, Festis och kaffe. 
Innan vi åkte hem gick vi in en sväng på leksaksaffären och Albin var i himmelriket bland alla bilar och traktorer! Och han uppförde sig exemplariskt! <3
I skyltfönstret stod ju den där superduperfina tröskan och glänste. Just en sådan som "Ambin höver" och önskar sig av tomten. Men 800 spänn känns ju lite saftigt... Jag är ledsen grabben. 

Vi var hemma vid halv ett och Albin hoppade i säng. Elsa åt riktig lunch och slocknade sedan relativt okomplicerat i soffan med mig.
Båda barnen sov och sov och klockan gick och gick. Har dom inte vaknat innan halv tre brukar jag ju väcka dom. Mest för att Albin inte ska rubba sin kvällsläggning för mycket. Men idag struntade jag i det och lät dem sova vidare. Det är ju trots allt fredag 😉 
Elsa vaknade tillslut lite innan tre men inne hos Albin var det fortfarande knäpptyst. Jag tänkte att han vaknar om jag börja skramla med disken och lite sånt men icke. Tillslut går jag in till honom och då ligger han ju vaken inne i mörkret i sängen. Vilken buse! Och latmask 😊 Dessvärre upptäcker jag att sängen är nästintill sjöblöt när jag lyfter på täcket. Det var väl nygjort och fortfarande varmt 😉 Blev en dusch av grabb och renböddning av säng (som jag förövrigt bäddade rent igår kväll).

Pappan kom hem, vi åt mat, lekte allihopa inne på Albins rum faktiskt och sedan blev det Bompa dags med fredags "iff"/chips!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0