Igår. Måndag.

Direkt efter frukost satte vi oss i bilen och styrde in mot staden. Jag var tvungen att hämta ut ett paket som jag glömde hämta förra veckan och som hade skickats tillbaka idag annars.
Albin var superduktig att gå genom hela stora Ica, packa ner i lilla vagnen det sakerna vi skulle handla och följa mig hack i häl hela tiden. Han höll sig så nära hack i häl att mina hälsenor blev påkörda ett par gånger 😉
Innan vi åkte hem belönade vi oss med varsin korv och delade en Festis. Albin ville gärna ha en till korv och kaka men mamman var snål 😉 

Vid elva var vi hemma igen och på hemvägen hade Albin bestämt sig för att titta på Bilarfilmen. Det var länge sedan sist tyckte han. 
Han satt blickstilla i soffan och tittade. Framåt tolv lyckades jag få honom ut till köket för lite lunch och efter det hoppade han i säng och somnade som en stock. 

Elsa tog sin middagslur i mitt knä på soffan. Det har liksom blivit standard nu. 

Framåt halv tre fick jag ruska liv i båda barnen. Vilka sömntutor! 😊 

Vi höll oss inne hela eftermiddagen och Albin tittade färdigt på filmen. Är det något han intresserar sig för på tvn så blir han helt försjunken och varken hör eller ser något annat runt omkring.

Efter middagen bakade grabbarna. Albin tog för sig och smakade hejvilt av degen så provsmakningen av de färdiga bollarna sköt vi på till idag istället och eftersom grabben åt upp all sin korv (som egentligen var kassler) efter mycket om och men åt vi TVÅ chokladbollar var till efterrätt. Och de var jättegoda!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0