Igår

Igår var det dags för simhallen igen för mig och Elsa och det första riktiga och planerade dyket stod på schemat. Jag var inte orolig och inte Elsa heller 😉 Och det gick jättebra! Ingen kallsup och inga ledsna miner. Tuffa tjejen!

Efter badet mötte vi upp Jessica och åt lunch innan vi åkte hem. 

Hemma blev det ju lite halvtkaos. Albin hade hämtats av farfar på dagis och blev glad när jag och Elsa kom hem. Likaså jycken blev glad och ännu gladare blev han när han upptäckte att Jessica också var med. Hans favorit. Hundarna bryr sig inte så mycket om varandra så det funkar bra. Och med barnen går det också väldigt bra. Men det blir ganska hög volym där i början innan alla hälsat och och skällt ut varandra.
Otroligt nog fick jag också båda barnen till att somna middag ganska fort. Elsa sov inte speciellt länge men Albin fick vi tillslut väcka med hjälp av en hund 😊
Efter mellis gick vi ut och rastade både barn och hundar
Elsa somnade i vagnen och sov ett bra tag. 

Albins nattning gick superlätt! Pappan läste en bok, sa godnatt och gick ut. Albin gick bara upp en gång innan han somnade och sov nonstop hela natten ända till sex imorse!
Elsa trilskas ju lite mer men vaknar inte lika många gånger på kvällarna nu. Men de senaste dagarna har hon vaknat mellan halv tio-tio för att äta och därefter inte vela sova vidare i sin säng. Stökunge! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0