Kalas lördag

Idag har vi varit iväg på roligheter hela dagen.
Vi åkte hemifrån vid tio i förmiddags och styrde in mot Täby för en påhälsning hos mina fd. grannar i Solna. De som fick en dotter ett par månader innan Elsa kom och som var här hos oss tidigt i våras.
Vi fick lunch och fika. Barnen lekte. Albin kände sig nog extra stor när det var två bebisar. Och man märkte tydligt att han var mycket försiktigare med E än vad han är med Elsa. 
Vid ett tackade vi för oss och åkte vidare in mot Stockholm där det vankades kalas för sysslingarna och gudfäderna Lukas och Isak.
Påvägen dit tog vi en extra sightseeingtur genom Djursholm bla. i förhoppning om att båda barnen kunde passa på att ta sig en liten powernap. Det kunde dom inte. Ingen av oss. Men det gick bra ändå 😊
På nästa ställe blev vi först bjudna på kex och ost. Albin njöt förfullt, han som älskar just ost och kex. Sedan blev det tårta. Ännu mer lycka till tårtälskaren Albin 😉 
Elsa charmade alla men ville inte gärna lämna mammas famn. Jag fick henne tillslut att somna i famnen och hon sov så gott i säkert en halvtimme trots allt stoj runt om. Sedan var det en pigg och glad tjej igen!
Albin lekte och njöt med Lukas och Isak. Isak har lite leksaker sparade och det tycker Albin är så spännande.Hemma var vi lite efter sex och döm om vår förvåning när båda barnen höll sig vakna hela hemresan. Elsa tyckte dock det var skittrist och protesterade nästan hela vägen.
Albin stupade i säng efter en nattmacka och lite Bompa för sakens skull.
Elsa var inte lika medgörlig men efter att pappan böt av mig sov hon efter en kvart. Och sov väl i närmare fyrtiofem minuter innan hon nu vaknade och hetsade upp sig. Omsövning pågår... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0