Kvällsrapport

Igår hann jag söva om Elsa FEM gånger mellan sju och nio. Sedan var det kört.
Det här att ha en mysig kväll med sin partner, kanske äta något gott, se en film eller prata till punkt med varandra utan att bli avbrutna existerar inte hos oss. Vare sig det är dag eller kväll, vardag eller helg. 
Drömmen vore ju en ynka liten kväll utan att behöva rusa in i sovrummet var tjugonde minut HELA kvällen och sedan avsluta kvällen med en unge mellan oss i sängen som nyps, kränger runt och drar en i håret. 

Vid nio igår kom hon iallafall upp då det var lönlöst att få henne till att somna om igen. Jag vankade av och an med henne i famnen i över en halvtimme i hopp om att hon skulle somna. Icke! 
Vid tio bäddade jag ner mig i sängen tillsammans med henne. Kul kväll. Men det är det enda sättet att få henne att somna när det är såhär.
Andra natten utan tillgång till tuttar var det dags för. Knorr, skrik, gnäll och snurrande i sängen till efter elva.
Sedan sov hon till fyra. Gnäll och protester fram till fem innan hon gav upp och somnade igen.
Jag erbjöd en flaska med välling men den var hon inte ett dugg intresserad av, så hungrig är hon inte. Enbart tuttnödig.

Vid sju var det dags igen och då lät jag henne tutta. Jag var nog inte riktigt vaken. Men hon blev såklart nöjd och somnade om och sov till nio! 


Ikväll hann vi bara med ynka två omsövningar mellan sju och tio! Det ni! 😊 Men vid tio var det kört igen. Bara att bädda ner sig tillsammans med henne och här ligger vi än, en timme senare och fortfarande vakna. Jag vet inte hur många varv hon snurrat runt? Men faktiskt att hon verkar accepterat att det är slut med tuttgos. Det har nämligen varit väldigt tyst hela tiden och inte alls mycket slit i min tröja. Skönt! Hoppas hon kommer ihåg det till hon vaknar inatt också 😊 

Och nu tror jag faktiskt hon nästan sover dessutom! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0