Lugna onsdag

Idag har det varit en lugn och behaglig dag här hos oss.
Efter frukosten imorse gick jag, Elsa och jycken ut på en ordentlig promenad. Kyligt ute men solen sken så det var härligt. Elsa somnade i vagnen men vaknade cirka tre minuter efter att vi kommit hem och vagnen slutade rulla.

Vi hämtade en proppmätt Albin på dagis som ätit fyra raggmunkar till lunch. 
Hemma la sig grabben och slocknade på två röda.
Elsa gjorde jag två försök med att sova men varje gång jag försökte lägga över henne från famnen och ner i sängen så vaknade hon. Hopplösa jänta! Hon och jag slöade tillslut i soffan och redan vid två vaknade Albin och kom ut till oss.
Vi åt pepparkaksmellis, efter Albins önskemål och sedan föreslog jag att vi kunde gå ut. 
Nja, tyckte Albin. "Ambin läsa bokar"/Albin ska läsa böcker. Men jag lyckades lirka med honom ut ändå 😊
Vi tog ytterligare en hyfsad ordentlig promenad och Albin stod så snällt och stilla på brädan hela tiden och vi småpratade om både ditt och datt. Elsa somnade ganska omgående och sov som en stock.
Albin följde sedan med farfar in och jag började middagen.
Vilken härlig eftermiddag vi hade! Albin var supergullig hela tiden och vi behövde inte gnabbas om något. Underbart! <3 Mer sådant tack.

Efter middagen blev det lite mer liv i luckan men ändå hanterbart. Tillslut fick vi honom till att lugna ner sig och måla lite målarbok innan det var dags för Bompan. Och läsa bok gjorde dom också


Nu är båda barnen nattade. Elsa sover medan Albin fortfarande rör på sig inne hos sig hör jag. Men snart sover nog han också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0