Åka tåg

Idag började vi dagen klockan sex. Elsa vaknade då och jag tyckte det var helt okej att ge henne lite käk då efter att hon sovit jättebra nästan hela natten.
Albin vaknade såklart när jag gick ut till Elsa och han kom ut tassande snart han också. Han kröp ner bredvid mormor med en bok och när boken var läst satte de igång Barnkanalen. Bästa påhittet så dags på morgonen! 😊
Jag ammade Elsa, lämnade över henne nöjd och glad till mormorn igen och gick sedan in och la mig igen. 
Efter ett tag kom en trött Elsa in och la sig hos mig och vi båda somnade om och vaknade sedan halv tio. Helt fantastiskt! 😊 Men jag hade världens huvudvärk när jag vaknade. Haha! 

När alla morgon/förmiddagsbestyr var avklarade åkte vi in mot stan.
Albin och mormorn hoppade av på tågstationen. Albin skulle ÄNTLIGEN få åka (pendel)tåg! Han och mormor åkte en station, gick av, väntade på nästa tåg, hoppade på och åkte tillbaka och tog bussen upp till stan= Nöjd grabb!
Elsa och jag tog en runda på stan istället. Min plan var att införskaffa ett par nya pyjamaser till Elsa, en mascara till mig och för omväxlingsskull något nytt klädesplagg till MIG. Men det gick sådär. Pyjamaser till Elsa blev det samt ett par andra plagg både till henne och Albin. Som vanligt. Vi åkte hem utan både mascara och något nytt till mig. Som vanligt det också. Men ett par garnnystan blev det iallafall 😉

Matpaus på Donken.

Vi köpte med oss fika och åkte vidare till mormor Siv. Albin valde "klad boll och klad tåta"/chokladboll och choklad"tårta" inne på konditorit. 
Vi fikade och Albin blev sockerspeedad och blev mer vild än tam

Mostern kom också förbi och på hemvägen stannade vi till i en ny butik där en släkting till oss börjat jobba. Blev lite handlat där också. Och bara till barnen såklart.... Albin hittade traktorer där, blev överlycklig och två av dem fick följa med honom hem. Såklart.

Vi var hemma efter fem någon gång och då med två väldigt trötta barn. Albin hade ju varit vaken sedan sex imorse utan någon dagsvila. Han lyckades snubbla och ramla tre gånger på eftermiddagen och här hemma slog han i armen så det blev ett litet sår som började blöda. Ett flygplansplåster gjorde susen! 😉 
Vi stoppade i oss lite middag snabbt och började natta barn.
Albin somnade snabbt efter två godnattsagor med mormorn och jag fick Elsa att somna ganska fort hon också. 
Förhoppningsvis har vi det lugnt resten av kvällen nu. Men man vet aldrig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0