Det blev bara pannkaka av pannkakan

En tidig start av dagen idag och det kändes drygt efter Elsas alla sjuttionio panikskriksuppvak under den gångna  natten. 

Har varit hyfsat lugnt resten av dagen. Gick ut på eftermiddagen men det var ruggigt kallt och så började det regna så jag och Elsa gick bara en liten kortisrunda med jycken innan vi gick in igen och gjorde middag istället.
Albin hade lyckats lura med sig farfar upp till grannarnas lekstuga där satt och fikade och sålde glass 😊

Till middag serverades det ärtsoppa och pannkaksmuffin till efterrätt. Hittade receptet härom dagen och tänkte det skulle vara perfekt! Vi gillar alla pannkakor men det är ju så fruktansvärt tråkigt att stå och steka samt att det tar evigheter och göra dem som muffins verkar ju hundra gånger smidigare. Men det var en besvikelse. Stabbiga till tusen och smakade bara mjöl. Albin åt en men sedan var han nöjd så det var nog inte så poppis för honom heller. Men ärtsoppan gillade han! 😊 
Elsa fick lite bitar pannkaka att sitta och plocka med och hon tyckte nog om det bäst av alla. Hon kämpade allt vad hon kunde för att få in i munnen. Sötnosan <3

Albin for runt som en huligan och det blev flera diskutioner och utbrott under kvällen. En dusch, frukt och Bompa fick honom tillslut att samla sig och coola ner.


Ballongerna barnen fick när vi var på marknad "lever" än! Helt otroligt! 
Elsa älskar sin och skiner upp som en sol när hon ser den. Prasslar mysigt gör den också 😊 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0